WEDSTRIJD EN CONDITIETRAININGEN

Status message

Submissions for this form are closed.
VANAF APRIL

LTA en haar trainersteam wil op zeer korte termijn starten met zowel extra wedstrijdtrainingen als conditie-, alsook theorie van het spelletje.

WEDSTRIJDTRAINING

Na de paasvakantie zal er op woensdag (15u-19u) en vrijdag (16u-19u) begeleide wedstrijdtraining worden aangeboden, waarbij er afhankelijk van aantal inschrijvingen wedstrijden (enkel en dubbelspel) worden gepland, meer info zodra de inschrijvingen zijn afgesloten.

Kostprijs wedstrijdtraining, afhankelijk van aantal deelnemers (max 5€/u/speler).

CONDITIETRAINING

Het algemene gedeelte, de looptraining, voorziet LTA 2 of 3 momenten vanaf de tweede week van de paasvakantie. De momenten zijn afhankelijk van de deelnemers en zal in combinatie zijn met de wedstrijdtraining.

Idealiter start jezelf reeds met de opbouw van je algemene conditie, hiervoor kan je een loopschema aanvragen via onderstaand inschrijvingsformulier.

De data van de testen zullen bekend gemaakt worden bij aanvang van de looptrainingen.

Specifieke programma's: in samenspraak met de speler en tennistrainer 

Kostprijs, afhankelijk van aantal deelnemers (max 2,5€/u/speler)

THEORIE

Dit zal pas terug opgestart worden bij aanvang van het nieuwe winterseizoen. Hoewel het best mogelijk is dat enkele items reeds op korte termijn aan bod kunnen komen in functie van het wedstrijdseizoen dat er mogelijk zit aan te komen.

Hier houden we alvast vooral rekening met de huidige maatregelen. 

 

Vul alvast onderstaand inschrijvingsformulier in zodat wij kunnen starten om alles in te plannen van zodra "we terug met zijn allen mogen trainen"

LTA_TRAINERSTEAM