Jeugd 15 jaar (en ouder) winter en voorjaar 2021-2022

september - juni 2021-2022

Omwille van de wijzigingen in de leeftijdscategoriën bij tennis vlaanderen (vanaf nu: U9, U11, U13 en U15) hebben wij, net zoals vorig jaar, de onderverdeling van onze trainingen eveneens aangepast. Let op; spelers vanaf 16 jaar kunnen volgend  jaar geen interclub meer spelen bij de jeugd, maar dienen te spelen bij de volwassenen.

We hebben voor deze groep een aparte categorie binnen de trainingen aangemaakt. Ook hier bieden we zoals bij de groep competitie zowel training in groepjes van 3 of 4 aan, als groepstrainingen (zie meer info hierover bij 'trainingen jeugd competitie').

Zaternamiddag en zondag worden er wedstrijdtrainingen of een laddercompetitie georganiseerd in samerwerking met omliggende clubs, meer info hierover volgt binnenkort. Ook starten we dit seizoen met conditietrainingen specifiek gericht op tennisspelers. Meer info hieromtrent volgt in de komende weken. Je kan alvast hieronder aanduiden of je al dan wel of geen interesse hebt.

Let op: onze tarieven zijn gebaseerd op 1 uur per week en deze worden aangepast in verhouding met het aantal uren dat je wenst  les te volgen. Uw kind wordt afhankelijk van de inschrijvingen door de trainers in een groep van 3 of 4 spelers ingedeeld. Wij doen ons best om homogene groepen te vormen om zo efficiënt mogelijk te werken.. Spelers die les wensen in een groepje met 2 of privé les, dienen dit apart aan te vragen bij de verantwoordelijke trainer.

De trainers zijn verantwoordelijk voor de indeling van de groepen. We proberen steeds spelers met dezelfde doelstelling, competitieve instelling en hetzelfde niveau samen te zetten.

Wanneer ?

  • sessie 1: van maandag 13 sept t/m zondag 26 dec (14 weken) !! de trainingen van 24+25+26 dec worden 7+8+9 jan georganiseerd !!
    Geen les: van maandag 1 nov  t/m zondag 7 nov, herfstvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 2: van maandag 10 jan t/m zondag 3 april  (11 weken)
    Geen les: van maandag 15 feb t/m zondag 21 feb, krokusvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 3: van maandag 18  april t/m zondag 5 juni (7 weken)

             Geen les do en vr 25+26 mei (hemelvaart); ma 6 juni (pinkstermaandag)

DE WEEK VAN 7 JUNI WORDEN ER INHAALTRAININGEN GEORGANISEERD!

Kostprijs (pp): je bent automatisch voor de 3 sessies ingeschreven (voor sessie 1 onvangt u de onkostennota einde september; voor sessie 2+3 einde december)

  • sessie 1:
met 4 spelers: 183 €
met 3 spelers: 237 €
  • sessie 2 & 3:
met 4 spelers:  229 €
met 3 spelers:  282 €

Voor de spelers die verkiezen te trainen op zaterdag of zondag, rekenen we enkel sessie 2 aan, vermits de trainingen tijdens het voorjaar NIET doorgaan op zaterdag en zondag omwille van interclub.

Voor de spelers die in het weekend gepland staan tijdens de winter en in het voorjaar toch wensen verder te trainen maken we een herplanning voor sessie 3 en zij betalen voor sessie 2 en 3.

  • Kostprijs enkel sessie 2:
met 4 spelers: 150 €
met 3 spelers: 192 €
 
Let op: vanaf het voorjaar trainen we buiten en maken we gebruik van de buitenbanen van TC Maaseik. Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de tennisclub. Niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen, maar ook voor de verzekering. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM'.
 
Na het invullen en verzenden van uw inschrijvingsformulier ontvangt u van ons per direct een bevestiging via het mail adres dat u bij inschrijving opgeeft als 'contact E mail'. Naderhand ontvangt u van ons een onkostennota via hetzelfde mail adres. U maakt het bedrag over op het vermelde rek nr met vermelding van de volledige naam van de speler en het nummer van de onkostennota.

Info? 

Luc Clauwers (luc@tennis-lta.be)
jeugd 15 jaar en ouder

 

(straat+huisnummer/postcode+gemeente)
(dd/mm/jjjj)
(graag een gsm nummer gekoppeld aan whatsapp, wij gebruiken deze app voor communicatie in de groepen)
hoe meer opties hoe makkelijker je bent in te plannen!
(hoe vroeger hoe meer opties)
De lesvoorwaarden kan je terugvinden onder de rubriek "trainingen/overzicht"