Reserveren terrein

Online reservatie:

Wij gebruiken het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.
Met dit systeem kan je zowel van thuis uit als op de reservatiecomputer in de club reserveren. 

Om te reserveren ga naar www.tennisvlaanderen.be
Log in met je nummer en wachtwoord. 
Klik daarna op “terrein”.  Kies de datum en het gewenste uur en voeg de spelers toe.

Een volledige handleiding kan je hier downloaden

Wil je 's winters online reserveren, dan dien je in het bezit te zijn van een 10-beurtenkaart.
Bij een laattijdige online reservatie met een tienbeurtenkaart kan men best het Tenniskafee contacteren om het licht in de hal te laten branden ! 

Telefonische reservatie:

Telefonische reservatie van een terrein kan via het Tenniskafee tijdens openingsuren.

 

BELANGRIJK !!!!!

Onze club telt intussen meer dan 900 leden waaronder jeugdspelers, volwassen spelers, senioren, recreanten en competitiespelers, die allemaal willen spelen wanneer het voor hen goed uitkomt.

Wij proberen aan ieders wens te voldoen, wat niet makkelijk en zelfs onmogelijk is, maar met volgende aanpassingen hopen we iedereen tegemoet te komen.

  1. Op de computer zal je 16 RESERVEERBARE BANEN zien: 12 buitenbanen en 4 binnenbanen. De binnenbanen mogen pas gereserveerd worden als alle buitenbanen bezet zijn. We raden aan om de banen in volgorde te reserveren: eerst baan 1, dan 2, dan 3 ……. Dit heeft meerdere voordelen: volgorde van voorrang op de binnenbanen, besparing verlichting, overzichtelijker en minder kans om gestoord te worden door trainingen. Wij dringen er op aan dat met de juiste namen gereserveerd wordt d.w.z. de namen van de  personen die op het veld staan moeten overeenkomen met deze op de computer .

  2. GRATIS GEBRUIK VAN DE HAL VOOR ALLE LEDEN VANAF  10 APRIL TOT HALF SEPTEMBER. Het regent …..we hebben slechts 4 binnenbanen. Wie krijgt voorrang?

    Indien geen interclub- of tornooi wedstrijden binnen moeten  gespeeld worden mag de recreant ’s avonds (vanaf 19.00 u.) als eerste gebruik maken van onze indoorbanen. De groepstrainingen worden dan in de hal van LTA gegeven.

    Wie op buitenbaan 1 gereserveerd heeft krijgt binnenbaan 1, wie op buitenbaan 2 gereserveerd heeft krijgt binnenbaan 2 enz. ….. behalve als alle buiten- en binnenbanen al gereserveerd waren. Dan spelen de spelers van baan 13, 14, 15 en 16 (de binnenbanen) hun uur uit en vervolgens hebben spelers van buitenbaan 1, 2, 3 …..terug voorrang. Overdag (tot 19.00 u.) krijgen de groepstrainingen van LTA-jeugd voorrang op de recreanten  in onze hal.

  3. GEEN GASTSPELERS OP WEEKDAGEN TIJDENS DE AVONDUREN (vanaf 19.00 u.)

Hiermee wensen wij al onze leden een sportief en prettig tennisseizoen toe!