Open tornooi TCM 2020

Van 29 juni t/m 12 juli 2020

DAGPLANNING JEUGDTORNOOI: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-dagplanning?tornooiId=63874

DAGPLANNING TORNOOI VOLWASSENEN: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-dagplanning?tornooiId=57062

RESERVATIE TERREINEN VRIJ TENNIS TIJDENS TORNOOI

Tijdens de periode dat ons open tornooi doorgaat ( 29/06/2020 tot en met 12/07/2020)  is het niet altijd mogelijk om te reserveren via de website van Tennis Vlaanderen omdat alle beschikbare pleinen, vanaf 14u00, voorzien zijn voor ons open tornooi. Door het coronavirus werd de interclub van de jeugd ook uitgesteld en hebben zij op hetzelfde ogenblik ook een aantal pleinen nodig.

Gezien er regelmatig wedstrijden verplaatst moeten worden en er rekening gehouden moet worden met de beschikbaarheid van de deelnemers aan het tornooi worden de pleinen op voorhand gereserveerd voor ons tornooi. Dit wil echter niet zeggen dat alle pleinen altijd bezet zijn door het tornooi of de interclub van de jeugd.

Indien je wenst te tennissen tijdens deze periode dan kan je best telefonisch contact op nemen met de tornooileiding  (089 566153). Zij kunnen zien welke pleinen er nog beschikbaar zijn en eventueel een reservatie voor jou maken.  Doe dit echter wel niet te lang op voorhand gezien de situatie regelmatig wijzigt.

Je moet er ook rekening mee houden dat de wedstrijden van het tornooi steeds voorrang hebben en het zou kunnen zijn dat je gemaakte reservatie toch komt te vervallen. Er zal echter steeds alles aan gedaan worden om dit te vermijden.

 

 

Wat ?

Het open tornooi van tennisclub Maaseik is er niet alleen voor de betere en hoger geklasseerde competitiespelers.
We hebben een mix van reeksen zodat iedereen aan bod kan komen.

De echte competitiespeler kan zijn talenten meten met spelers uit de regio en dit in reeksen die alle niveaus omvatten.
En als je zelf niet deelneemt aan ons tornooi dan loont het beslist de moeite om deze wedstrijden eens te komen bekijken. Zeker doen.

Maar ook de recreatieve spelers kunnen meedoen en ook zij zullen een reeks vinden waar ze hun tenniskunde ten toon kunnen spreiden.
De recreanten moeten zich zeker niet laten afschrikken door het competitieve.
Er zijn voldoende deelnemers uit de eigen club en het gemoedelijke en sportieve haalt meestal de bovenhand op het resultaat. 
Het kan een leerrijke ervaring zijn om ook eens tegen andere tennisliefhebbers te spelen.

Ook aan de iets ouderen werd gedacht. Er werden enkele leeftijdsreeksen opgenomen in het tornooi zodat ook deze categorie van leden zijn gading kan vinden.

Voor de jeugd :  Lekker ontspannen door tegen een balletje te kloppen na de examenperiode !

Wanneer ?

Open JEUGD tornooi: van 29 juni t/m 5 juli 2020

Open tornooi: Een weekje later dan normaal van 29 juni t/m 12 juli 2020

Reeksen en inschrijven?

Voor meer info over reeksen, kijk op de website van Tennis Vlaanderen.

Vergeet vooral niet jullie beperkingen (wanneer je NIET kan spelen) op te geven, dit is zeer belangrijk !
De computer houdt hiermee rekening voor de planning van je wedstrijden.  Achteraf is het vaak zeer moeilijk of zelfs onmogelijk om een wedstrijd te herplannen.

Wij rekenen alvast op een massale deelname van onze eigen clubleden want wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen, van de laagst tot de hoogst geklasseerde speler kan deelnemen.

Tom en zijn team doen er verder alles aan om jullie in de watten te leggen op hun mooi verzorgde terras en in het Tenniskafee.

De tornooi organisatie.