Krokusstage 2021

Status message

Submissions for this form are closed.
15+16+17 FEBRUARI

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN, VOOR MEER INFO KAN NOG ALTIJD EEN MAIL GESTUURD WORDEN NAAR LUC@TENNIS-LTA.BE

Indien er voldoende interesse is en rekening houdend met de Covid maatregelen (kleine bubbels, mondmasker indien nodig, handgel, afstand houden, ...) wordt er tijdens de eerste drie dagen van de vakantie een 'mini' stage georganiseerd.

We gaan hier vooral voor tennis in combinatie met sport en spel in voor- of namiddag, afhankelijk van het aantal deelnemers. Gezien dat de horeca gesloten is, is er geen voor of na-opvang mogelijk. Na inschrijving ontvangen jullie details over het verloop van de stage voor aanvang.

WIT, BLAUW, ROOD

van maandag t/m woensdag 

9u30-11u30

wij zorgen dagelijks voor een klein flesje drank en een (gezonde) snack. Zelf mee te brengen: sportieve goesting, je tennisracket (kan ook geleend worden) en eventueel wat extra drinken en een koek

Kostprijs: 40€

ORANJE, GROEN

 

van maandag t/m woensdag 

13u00-15u30

wij zorgen dagelijks voor een klein flesje drank en een gezonde snack. Zelf mee te brengen: sportieve goesting, je tennisracket (kan ook geleend worden) en eventueel wat drinken en een koek

Kostprijs: 50€

Kostprijs mee te brengen in een enveloppe op aanvangsdag met vermelding van de naam OF  te betalen op BNP Fortis Paribas BE44 0016 5147 8045 de dag dat de stage bevestigd is via mail (immers bij te weinig interesse, gaat de stage niet door)

 

Indien er vragen zijn even een mailtje naar onderstaand adres

luc@tennis-lta.be

verantwoordelijke stages LTA/TCM