CLUB KLEDIJ 2018

CLUBKLEDING 2018

In 2017 werd Babolat hoofdsponsor van LTA. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de club dit jaar voor de clubkleding van Babolat kiest. Met hun clublijn garanderen zij ons samen met Gi-sport een goede kwaliteit, goede prijzen en een goede service! Meer kunnen we niet wensen.

 

De kleding die we gekozen hebben is draagbaar voor iedereen en zal zeker 2, misschien 3 jaren dezelfde zijn en kan steeds makkelijk bijbesteld worden. De spelers of interclubploegen die iets extra willen kunnen ook daarvoor bij Gi-sport terecht. Hij zal in de winkel ook de andere, iets exclusievere lijn van Babolat in voorraad hebben.

De pasdagen zijn gepland op vrijdag 19, zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari bij Gi-Sport.

We kunnen niemand verplichten om deze kleding te kopen maar het geeft wel blijk van clubgeest.  Voor de tornooien en zeker voor interclub is het praktisch voor de organisatie, de spelers zelf en de supporters om de spelers van eigen club onmiddellijk te herkennen. Indien jullie graag een logo van TCM en/of LTA op het T-Shirt of het vest hebben zullen wij, TCM, LTA en Gi-Sport dit bekostigen omdat wij dat belangrijk vinden voor de uitstraling van de club.

Klik op deze links voor info, prijzen en maten: